fisher81

Overview

  • Founded Date March 5, 1994
  • Sectors Sales & Marketing
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 17

Company Description

A másik stratégia az “aktív”, amely magában foglalja, hogy valamit tenni, hogy befolyásolja az eredmény a játék. Néhány gyakori példa az aktív stratégiák közé blöffölés, emelés, és hívás. Tudják, hogy blöffölsz, de amikor hívnak, úgy gondolják, hogy elkapják a blöffödet, de amikor nyerni mennek, nem igazán érdekli, hogy miről blöffölsz, csak azt a nyereménypénzt akarják tőled! Vegyük ezt a példát, és fordítsuk meg.

A vakokat lefelé hívják, összehajolnak, amikor csak tudnak, majd a verseny többi részében folytatják a rombolást. Nos, akkor nem fognak összecsukni, amikor pokerzseton.com azt hiszik, hogy van egy ász, mert nem hisznek neked. Nagyszerű kezed van, és blöffölni akarsz, de ez nem olyan egyszerű. Mikor volt valójában egy ász fel a kesztyűt, vagy amikor nem? Azt fogod mondani nekik, hogy van egy ász? Nos, ugyanaz történik ott. Azt fogod mondani nekik, hogy rossz kezed van, még akkor is, ha igen?

Mit fogsz nekik mondani? Közösségi kártyák – A közös kártyák egyszerűsítik a játékot. És a Hold’em hatalmas népszerűsége biztosítja a végtelen ingyenes tartalmat, hogy kihasználja a tanulási stratégiát. Korlátozott kezdet – Csak két lyuk kártyát kell figyelembe venni. Kis tanulási görbe – Gyorsan tud versenyezni. Wild népszerűség – A széles körű fellebbezés bőséges erőforrásokat teremt.

Egyetlen más pókerjáték sem kombinál ilyen egyszerű szabályokat a közösségi kártyákkal, hogy segítsen a játékban. Amikor 2 játékos ellen játszol, nagyon könnyű nyerni, és ha 3 ellen játszol, akkor nehezebb, de még mindig megvalósítható, és ha 4 ellen játszol, szinte lehetetlen, de nagyon könnyű. A legjobb kezdőknek valószínűleg a Tic-tac-toe, amely magában foglalja a vonalak rajzolását egy 3×3 mezőben, hogy nyerő vagy vesztes helyzeteket hozzon létre.

Azt javaslom Omaha, különösen, ha csak játszani ingyen. Sok embert láttam az asztalokon, akik szörnyű játékosok a bonyolultabb játékokban, de hatalmas potokat készítenek Omahában csak az asztaluk jelenlétének köszönhetően. Ez minden amire szükséged van. Nem annyira a szerencsére támaszkodik, mint a készségre, és nem lehet igazán sokat tanulni, amíg nem kap egy kis pénzt. Ez segít több pénzt keresni, és többet jutalmazni az erőfeszítéseiért.

Sok esetben az egyes játékok körének száma függ a tétektől. Amikor egy valódi pénzes pókerteremben játszik, meg kell tartania egy bizonyos ideig, hogy legyőzze a többi játékost. A legtöbb játékos úgy fogja találni, hogy nem tud elég időt tölteni, hogy csak egy pókerteremben játsszon. Játssz több weboldalon.